Saxofonist Robert Lamme  

Live muziek voor bedrijven en particulieren tel:0623022415

Party Saxofonist voor feest of evenement


party saxofonist Robert Lamme

Party Saxofonist  

Gezelligheid kent geen tijd ! heeft u binnenkort iets te vieren/organiseren boek dan de Party Saxofonist voor uw feest of evenement.

Saxofonist Robert Lamme heeft een jarenlange ervaring met goede referenties en staat garant voor stijlvolle saxofoonmuziek.

Deze solo-act is geschikt als achtergrondmuziek( huwelijksreceptie.diner,netwerkborrel, beurs, wijnfeest etc) alsook meer op de voorgrond zodat er eventueel gedanst kan worden  (bruiloft,verjaardag,bedrijfsfeest,opening,tuinfeest,culinair evenement jubileum,afscheidsfeest etc).

Het repertoire bestaat uit popclassics, top40, easy-listeningjazz, loungemuziek.

De muziekkeuze wordt in overleg aangepast aan uw wensen.


Een optreden komt standaard met een professionele geluidsset waarbij de saxofonist speelt over de begeleidingsmuziek.Zo heeft het optreden een complete sound.

Indien gewenst is het mogelijk om een lichtset mee te nemen en dit kost niets extra !


Tarieven op aanvraag.
De Mobiele Party Saxofonist 

Dit concept neemt weinig ruimte in beslag en door het gebruik van een accu -speaker overal inzetbaar ook wanneer er geen stroomvoorziening voorhanden is.(winkelcentrum, markt, braderie, zomer/winterfair, culinair evenement etc..)
Het is mogelijk om een microfoon aan te sluiten voor speeches/toespraken.

Als extra optie is de party saxofonist te boeken als dj/saxofonist
zie pagina dj-sax

Saxofonist Robert Lamme is als professioneel muzikant voor alle dagen van de week te boeken door heel Nederland en grensgebied Belgiƫ en Duitsland.

Voor meer informatie over bijv. beschikbaarheid,tarieven kunt u vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier of via [email protected]
tel:0623022415
Reviews
Voor Your Choice Catering huren wij geregeld Robert Lamme in. Het is altijd een groot succes. Robert zorgt voor de juiste sfeer. Zeker een aanrader! Maar niet te druk krijgen Robert, anders kunnen wij jou straks niet meer boeken!
Angela Boering Jongkind - Your Choice Catering & Events

Het optreden was erg leuk! Afwisselende nummers en goed passend bij de sfeer van de bijeenkomst. Robert is erg flexibel in het maken van afspraken. Ook onze gasten hebben erg genoten van het optreden!
-Alfa Accountants en Adviseurs

Robert dank voor je spetterende optreden ! Je was de kers op de taart !!!  
-Loes Bischop

Hai Robert, nog bedankt voor je prachtige muziek op onze bruiloft .Iedereen was vol lof over je, dus je zal nog weleens aanvragen krijgen.
-Sabine Loulidi optreden  Kasteel Keukenhof Lisse

Dag Robert we willen je nog heel erg bedanken voor je geweldige optreden.Dat vonden wij het allermooiste gedeelte van de bruiloft
Jammer dat je niet voor het eten bent gebleven wij hadden je graag leren kennen, topper!
-Bruiloft Fadima La Reine Party en Events  Tilburg

Door Claire Roebbers

Ingehuurd voor een huisfeest voor 120 personen. Het was fantastisch! Heerlijke muziek, goed geluid en zeer sfeerverhogend. Echt een aanrader!


Evert-Jelle Post

Topbruiloft Met Deze Saxofonist

We hebben een perfecte muzikale verzorging van ons bruiloftsfeest gehad met deze artiest. Eerst als achtergrond muziek en later ook op de dansvloer. Robert is een geweldige saxofonist!


Party Saxofonist voor bruiloft verjaardag bedrijfsfeest etc